Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Ехокардіографія», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика в режимі онлайн з 21 січня по 04 лютого 2022 року.

Програма циклу охоплює основи ультразвукового дослідження серця, оцінку розмірів камер, структури і функції клапанів серця, ехокардіографічну діагностику найбільш поширених набутих вад серця, хвороб міокарда, перикардитів, пошуку джерела тромбоемболій, оцінки функції клапанних протезів, низку семінарів з демонстрацiєю рідкісних клiнiчних випадкiв. Будуть детально розглянуті аспекти ехокардіографічної діагностики та ведення пацієнтів із серцевою недостатністю, кардіоміопатіями, тромбоемболією легеневої артерії, легеневою гіпертензією, вродженими вадами серця.

Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 2-ий поверх адміністративного корпусу, к. 34, телефон для довідок (044) 2054825, Ольга Іванівна Волошенюк), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831. Вартість навчання на циклі – 3500 гривень.

 

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка
  2. Копія диплому.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача - додаються).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ВНЗ витяг з наказу з місця роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в Інституті серця МОЗ України буде здійснюватися 21.01.2022р. з 09.30 до 12.00. Куратор циклу – асистент Проскура Тетяна Олександрівна. Для дистанційної реєстрації потрібно відсканувати зазначені документи (в хорошій якості) та відправити на адресу  [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ» або надіслати Новою поштою з доставкою на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5-А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 6-й поверх, кафедра функціональної діагностики, к. 6002 - для Проскури Тетяни Олександрівни, – тел. 098 0337730. Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний номер мобільного телефону та адресу е-mail.

Графік занять і навчальні матеріали буде розміщено на сайті кафедри www.fd.org.ua, а також на сторінці кафедри у Facebook.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Проскура Т.О. – тел. (098) 0337730, E-mail: [email protected]

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 58.25% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 67.4% - 5 Голосів
Доступність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу