Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у XIII щорічній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Дні аритмології в Києві», яка відбудеться 18-19 листопада 2021 року.

Ця конференція є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються діагностикою та лікуванням порушень серцевого ритму. Організаторами конференції є ДУ «Інститут серця МОЗ України» і НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Основна мета конференції – розглянути сучасні можливості стратифікації ризику, медикаментозного та інтервенційного лікування аритмій серця. Доповідачами є провідні вітчизняні та міжнародні експерти з аритмології.

До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології. Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка. Доступ для перегляду конференції та подальшого отримання сертифікату можна буде отримати після реєстрації за посиланням, яке включено до програми.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 73.43% - 7 Голосів
    Корисність матеріалу: 71% - 4 Голосів
    Доступність матеріалу: 68% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу