Google search

 
 

Студенти, викладачі, молоді вчені Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика запрошуються до участі у віртуальній конференції, присвяченій відзначенню підписання Великої хартії Університетів-2020 (MCU 2020). Захід відбудеться 16 і 17 червня 2021 року.

На конференції буде представлено текст оновленої версії Великої Хартії (текст російською – за посиланням: http://www.magna-charta.org/magna-chrta-universitatum/mcu-2020). Нова версія документу відображає початкові принципи автономії і незалежності університетів. Її текст доповнено з урахуванням цінностей та обов'язків, які є життєво важливими для посилення ролі університетів у збереженні планети та зміцненні здоров'я, процвітання та просвітництва у всьому світі. Спікери обговорять глобальні питання перспектив викликів та зобов'язань, що стоять перед університетами сьогодні.

Безкоштовна реєстрація відкрита за посиланням https://www.eventbrite.it/e/university-values-responsibilities-responding-to-future-challenges-registration-152323358265  Ця непересічна подія допоможе керівникам університетів, науковцям та студентам по всій Земній кулі обмінятися досвідом та запустити оновлену Хартію, яка дозволить університетам зміцнити свою роль у суспільстві.

Подальша інформація: [email protected], www.magna-charta.org

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу