Google search

 
 

25 травня 2021 року у рамках XІІ Міжнародного медичного форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації», X Міжнародного медичного конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України» відбудеться VІІ Терапевтична школа «Сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики захворювань внутрішніх органів», організатором якої є кафедра терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Запрошуємо ікарів-терапевтів, сімейних лікарів прийняти участь у науковому форумі, у рамках якого будуть проведені майстер-класи та прочитані доповіді, присвячені новітнім підходам до діагностики, лікування та профілактики актуальних захворювань внутрішніх органів. 

Усі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо сертифікат 10 балів (Бали нараховуються за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку відповідно до Порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 № 446, Додаток 5 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 1 розділу V). 

Реєстрація: http://medforum.in.ua/shkoly-i-master-klassy/ 

Назва заходу: VIІ Терапевтична школа  «Сучасні підходи до діагностики, лікування та профілактики захворювань внутрішніх органів»

Місце проведення: Київська обл., с. Березівка, вул. Амстердамська, 1, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», зал № 5

Час проведення: 10.00–14.00. 

Участь безкоштовна. 

З програмою можна ознайомитись pdf

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу