Google search

 
 

Шановні колеги, які отримали путівки на кафедру акушерства та гінекології № 1 на цикл «Стажування з акушерства та гінекології» (01.04-30.04.2021 р.)! У період карантину навчання буде проводитись за дистанційною формою навчання.

Куратор циклу – доцент Віктор Мехедко. 

Необхідні документи для реєстрації на цикл: путівка (з мокрою печаткою лікувального закладу, якщо путівка бюджетна), копія диплома, копія категорії, заповнені документи (технологічна картка),

свідоцтво про одруження або про розлучення (якщо була зміна прізвища). 

З питань реєстрації телефонувати куратору циклу - 067-727-70-44. 

Для реєстрації на цикли можна сфотографувати або відсканувати вищезазначені документи і відправити їх електронною поштою з позначкою «Документи на ТУ» на адресу куратора або переслати  куратору на вайбер фото наступних документів: путівку (фото зовнішньої та внутрішньої сторінки з печаткою установи та підписом головного лікаря), копію диплома про вищу медичну освіту та заповнену картку або також можливо привезти документи на кафедру особисто, не порушуючи при цьому умов карантину, домовившись заздалегідь з куратором. 

 Для зворотнього зв’язку обов'язково потрібно вказати ваш контактний мобільний номер телефону  та е-mail для листування. 

Після реєстрації  вас ознайомлять з робочим планом, переліком питань для заліку та списком рекомендованої літератури. 

Після закінчення циклу  кожному слухачеві буде видано посвідчення та сертифікат встановленого зразку, оригінал яких ви зможете забрати особисто після припинення карантину, або зможете отримати поштою. Фото посвідчення також може бути надіслане на ваш телефон відразу після закінчення курсу. 

У випадку питань телефонуйте за номером куратора.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 68.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу