Google search

 
 

22 - 23 та 28 грудня відбудуться І-ІІ Міжнародні медичні он-лайн конференції, присвячені питанням терапії пацієнтів з хворобою Дюшенна/Беккера. Прогресуюча м'язова дистрофія Дюшенна (далі ПМД) - рідкісне генетичне захворювання.

Згідно з міжнародними стандартами основними лікарськими засобами щодо зупинення прогресування хвороби на м'язову дистрофію Дюшенна є обов'язковий прийом кортикостероїдів, але в той же час вони мають багато побічних дій. Також одним із важливих факторів у зупиненні прогресування хвороби є правильне харчування та важливі фізіотерапевтичні вправи. Для безпечності та профілактики відповідним пацієнтам необхідна допомога мультидисциплінарної команди лікарів. 

Своїм досвідом у лікуванні пацієнтів з хворобою Дюшенна готові поділитись команди лікарів Інституту неврології Дитячого медичного Центру Шнайдер та Інституту серця Медичного центру Хадаса, Ізраїль, а також пацієнтські організації з республік Чехії, Турції та країни Ізраїль. Лікар з клініки реабілітації Айкендал, що в Бельгії, готовий розповісти про застосування сучасних неінвазивних дихальних апаратів та лікар невролог з республіки Чехія має розповісти про запровадження та ведення офіційного реєстру пацієнтів. 

22 грудня 2020 року з 11.40 до 16.00 відбудеться І Медична міжнародна он-лайн конференція на тему: «Стероїдна терапія та її побічні дії».

23 грудня 2020 року з 12.00 до 16.00 відбудеться Міжнародна он-лайн конференція на тему: «Запровадження офіційного реєстру. Успішні проекти».

28 грудня 2020 року з 13.00 до 16.30 відбудеться ІІ Медична міжнародна он-лайн конференція на тему: «Реабілітація та фізіотерапія. харчування та дієта при хворобі Дюшенна. Серцеві та дихальні ускладнення. Лікування кісток». 

Місцем проведення заходу є КНИП «Кіровоградський клінічний онкологічний центр Кіровоградської обласної ради» за адресою: м. Кропивницький, вул. Ялтинська, 1, конференц-зал, ІІ-й поверх із забезпеченням технічної підтримки. Синхронний переклад супроводжуватиметься викладачами Донецького національного медичного університету та вчителями НВО школи Хоб. Інформацію про проведення зазначених конференцій в Україні оприлюднено на сайті Всесвітньої організації по захисту пацієнтів з хворобою Дюшенна (Уогід Дисреппе Отвапігайоп). 

По закінченню конференцій кожному учаснику будуть направлятись сертифікати на електронну пошту. Відповідно до наказу КМУ від 28 березня 2018 року № 302 та наказу МОЗу від 22 лютого 2019 року № 446 рівень конференції визначається, як 5 балів за кожен день участі у конференції.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 53% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 51.5% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також