Google search

 
 

Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує Вас на цикл тематичного удосконалення «Актуальні питання патологіі надниркових залоз», який відбудеться з 17.12 по 24.12.2020 р. 

Ви  будете мати можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації, АДА, ISPAD. Після закінчення  ви отримаєте посвідчення ( 25 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку). Через COVID 19 курси   будуть проходити on-line,  через залучення інтернет-технологій.

Спрощена процедура подання клопотання (на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю.В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл, за підписом головного лікаря вашої установи). Скан-копію клопотання можна переслати  на  office@nmapo.edu.ua.

В отриманій путівці  потрібно поставити печатку та підпис керівника вашої установи.  До  путівки потрібно надати копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнити технологічну картку. Зарахування на цикл  можливе  через  вайбер, е-mail,  особисто на кафедрі. 

Доцент кафедри Самсон Оксана Ярославівна тел. 066 737 24 77

e mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також