Google search

 
 

Шановні колеги!

У 2019 р кафедра іноземних мов продовжує проект НМАПО імені П. Л. Шупика «CПІЛКУЙСЯ АНГЛІЙСЬКОЮ!»

Дякуємо всім, хто долучився до проекту в 2017, 2018 та 2019 роках.

Із задоволенням запрошуємо на наступне засідання ENGLISH SPEAKING CLUB, яке відбудеться 19 грудня о 18.00 (м. Київ, проспект Перемоги, 34, аудиторія 3).

Тема засідання:

Обговорення клінічних випадків

Засідання клубу проводиться за участі Томаса Джеферсона Крейна (Thomas Jefferson Crane), носія американської англійської мови, громадянина США, сімейного лікаря з 30-річним стажем та викладачів кафедри іноземних мов.

Томас Джеферсон Крейн вже 12 років є справжньою людиною-ресурсом для багатьох українських лікарів, що прагнуть професійного та особистісного розвитку. На волонтерських засадах доктор Крейн всі ці роки співпрацював з різними громадськими організаціями та асоціаціями медиків в країні, безоплатно викладаючи медичну англійську на регулярній основі в Києві та на виїзних тренінгах. З 2007 року він провів більше 250 англомовних тренінгів для майже 2000 українських лікарів. На щотижневих заняттях доктора Крейна з англійської учасники не тільки підвищують свій мовний рівень, а й дізнаються про нові дослідження та протоколи, розбирають клінічні випадки англійською. Наші студенти асистують доктору Джефу під час  прийому в Universum Cliniс і вчаться правильній комунікації з пацієнтами. Доктор Джеф – чудовий лікар, який дуже мотивує до власного розвитку. Для багатьох молодих медиків він став порадником та наставником.

Запрошуємо всіх охочих (викладачів, аспірантів, співробітників Академії) долучитися до проекту й удосконалити знання англійської мови на тематичних засіданнях нашого клубу.

 

Контактна особа: Саєнко Людмила Олександрівна

Телефон +380992952990

Читайте також