Google search

 
 

Рада молодих вчених НМАПО імені П. Л. Шупика, запрошує до участі молодих науковців у всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «YOUNG SCIENCE 2. 0», яка відбудеться 19 лютого 2020 року на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика в м. Києві.

Під час роботи конференції передбачаються дискусії з питань фундаментальних і прикладних досліджень в різних галузях сучасної медицини та фармації.

Основні напрями роботи конференції: актуальні питання хірургічної практики в Україні; актуальні питання терапії внутрішніх органів; невідкладна допомога, анестезіологія та інтенсивна терапія: погляд у майбутнє; філософські та етико-правові аспекти медичної теорії та практики; сучасні аспекти терапії та профілактики ведення хвороб дитячого віку; клінічні питання акушерства та гінекології; сучасні питання фармації: нові підходи та інтеграція в міжнародну діяльність; сучасний стан та перспективи лабораторної та інструментальної діагностики; проблеми організації та управління медичною допомогою та розвиток інноваційних технологій; шляхи розвитку психіатрії, неврології, наркології та судової медицини в сучасній медичній практиці.

Секції конференції: хірургічна; терапевтична; невідкладної допомоги, анестезіології та інтенсивної терапії; філософська; стоматологічна; педіатрична, акушерство і гінекологія; фармацевтична та організації охорони здоров’я; лабораторної та інструментальної діагностики; психіатрії, неврології, наркології та судової медицини; англомовна.

Форми участі у конференції: усна доповідь; публікація тез; стендова доповідь; вільний слухач.

Умови участі у конференції: до 24 січня 2020 року подати матеріали тезисів / назву доповіді / назву стендової доповіді, які потрібно надіслати на електронну пошту: ntmv.nmapo@gmail.com та ОБОВЯЗКОВО заповнити он-лайн реєстраційну заявку на участь у конференції за відповідним посиланням: https://forms.gle/nDd1Kk3jvWWYm7mU8.

Ми будемо щиро раді Вашій участі у роботі

Всеукраїнської науково-практичної інтернет- конференції 

«YOUNG SCIENCE 2. 0»

19 лютого 2020 року

Читайте також