Google search

 
 

Шановні колеги!

  1. Повідомляємо, що 11.12.2019 року планується проведення рентгенолологічного обстеження співробітників НМАПО ім. П.Л. Шупика пересувною рентгенологічною установкою, що буде розташована на території Академії на вулиці Оранжерейна біля входу в лабораторний корпус НМАПО імені П.Л. Шупика.

  1. 10.12.2019 року пропонуємо здійснити комплексний профілактичний огляд у лікаря загальної практики-сімейної медицини/терапевт (у тому числі з електрокардіографією) за адресою: вул.. Дорогожицька, буд. 9 (кафедра професора Матюхи Л.Ф.).
  2. Пропонуємо здійснити запис всіх бажаючих пройти ревакцинацію проти правця та дифтерії, а також грипу (виключно для пацієнтів, які вже уклали декларації з лікарем ПМСД). Вакцинація проти дифтерії та правця є безоплатною, проти грипу платна (проведення одномоментно в різні місця введення).
  3. Пропонуємо можливість проходження акушерсько-гінекологічного обстеження в умовах клінічних баз кафедр (професор Камінський В.В., професор Голяновський О.В.).

Бажаючі  пройти  обстеження та вакцинацію  можуть  записатися за телефоном 205-49-48 або у секторі з лікувальної роботи та взаємодії з клінічними базами (вул. Дорогожицька, 9, адмін. корпус, 2 поверх, каб. 57).

Читайте також