Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра терапевтичної стоматології має честь запросити на  навчання лікарів-стоматологів, лікарів-стоматологів-терапевтів, лікарів-пародонтологів на цикл ТУ «Сучасні методи діагностики та лікування в стоматології. Організація стоматологічної служби". 

Дата проведення: 03.06.-17.06.2024

Формат навчання: змішаний

Тривалість циклу: 2 тижні

Кількість балів БПР для особистого портфоліо- 50 балів

Місце проведення: м.Київ, вул.Пимоненка, 10-А, 4 поверх, кафедра терапевтичної стоматології

Вартість навчання: 2800 грн. 

На циклі будуть розглянуті питання діагностики, диференційної діагностики та лікування ускладненого карієсу, некаріозних уражень, захворювань тканин пародонта, окремих нозологічних форм захворювань слизової оболонки ротової порожнини, використання фізичних методів діагностики та лікування,  організації роботи стоматологічних установ, забезпечення протиепідемічного режиму в стоматологічних закладах охорони здоров’я. 

Для проходження циклу запрошуються фахівці як з досвідом роботи, так і молоді лікарі, які прагнуть підвищити рівень своїх професійних компетенцій шляхом поглиблення та вдосконалення теоретичних знань і практичних навичок. Досвідчені викладачі кафедри,  які є практикуючими  клініцистами, щиро поділяться із Вами під час навчання своїми теоретичними знаннями і нюансами практичної роботи.

Оформлення путівок (бюджет/контракт) на цикл проходить у відділі ТУ (м.Київ, вул.Дорогожицька, 9, каб. 10-а, 1 поверх, актуальна інформація за посиланням: http:// www. nuozu.edu.ua ) або шляхом електронної реєстрації на сайті НУ ОЗ України імені ПЛ.Шупика: http://e. nuozu.edu.ua.

Всі організаційні запитання щодо навчання на циклі можна зясувати за номером телефону:

 відділ ТУ: (044) 205-48-25, e-mail:  [email protected],

а також у куратора циклу із організаційних питань - Олени Леонідівни (Viber – 099-20-63-720)

З радістю Вам допоможемо. Чекаємо на Вас!   

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також