Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо вас приєднатися до онлайн-інтенсиву «Непохитні: догляд за куксами кінцівок». Наш інтенсив буде корисним для вас, якщо: Ви або хтось із вашого оточення пережив втрату кінцівки і вам потрібна інформація та підтримка. Бажаєте засвоїти навички самостійного догляду та оволодіти стратегіями адаптації після ампутації. 

Шукаєте конкретні поради та рекомендації щодо дій в разі виникнення ускладнень, щоб вчасно реагувати та запобігти подальшим ускладненням. Маєте бажання знайти спільноту однодумців, з якими зможете поділитися досвідом та підтримувати один одного на шляху до відновлення. Не пропустіть можливість отримати знання та підтримку, які допоможуть вам оволодіти навичками самостійного догляду за куксою кінцівки та отримати важливу інформацію про медичні стани та ускладнення, пов'язані з ними.

Дата прем'єри: 21 березня 2024 року о 10:00. Формат проведення: онлайн. Відеозапис буде доступний всім зареєстрованим необмежену кількість часу.  Реєстрація безкоштовна. Під час заходу ви дізнаєтеся про таке: як вчасно розпізнати проблеми зі шкірою; гігієну шкіри і догляд за куксою; що таке набряки кукси та правила бинтування, щоб їх уникнути; дерматологічні ускладнення кукси; що робити при виникненні трофічних змін та виразок; до чого призводять травми шкіри кукси від носіння протезу; як протидіяти виникненню пролежнів; контактний дерматит на матеріали протеза; які бувають інфекційні захворювання шкіри кукси; що робити при виникненні доброякісних та злоякісних пухлини шкіри кукси: частота моніторингу, візитів до лікаря; як загальні шкірні захворювання можуть проявлятися на шкірі кукси; фантомні болі та проєкт Без Болю, спрямований на допомогу в боротьбі з ними; основні аспекти алергології та повʼязаних проблем кукси; ініціатива «Непохитні» та чим вона може допомогти саме Вам.

Приєднуйтесь до нас та діліться зі знайомими, яким ця інформація може бути корисною! Перегляд та реєстрація за посиланням: https://www.youtube.com/live/4mH9auc1CTk?si=XmQ3Gvup46FFXAdi

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також