Google search

 
 

Нові можливості для медичних стартапів, впровадження розробок, які допоможуть українцям бути здоровішими, а суспільству – інклюзивним. Все це передбачає проєкт Lab2Market MedTech в межах діяльності National IP&Innovations Hub.

Новий проєкт запроваджує ІР офіс спільно з аналітичним центром та корпоративним акселератором, які входять до складу ISE Group.

Проєкт Lab2Market MedTech спрямований на підтримку та розвиток як команд, що тільки розробляють свою ідею, так і вже готових стартапів. Запрошуємо долучитись науковців, інноваторів та підприємців, які хочуть реалізувати бізнес у сфері медичних технологій.

Мета проєкту – допомога в реалізації розробок для відновлення здоров’я захисників та цивільних осіб, які постраждали внаслідок бойових дій. Це стосується дуже широкого профілю травм – і фізичних, і психологічних.

Проєкт складається з кількох етапів:

  1. Збір інформації про наявні інноваційні розробки у медичній сфері та проблем під час їх комерціалізації.
  2. Формування спеціалізованої менторської програми, яка включатиме питання розвитку малого інноваційного бізнесу, оформлення, охорони та комерціалізації інтелектуальної власності саме в медичній сфері.
  3. Подані проекти буде поділено на групи залежно від рівня готовності і запропоновано відповідну програму.
  4. За результатами проходження менторської програми найкращі учасники зможуть презентувати свої розробки потенційним інвесторам.

Участь у проєкті відкрита для всіх без обмежень за віком, статтю, місцем роботи, відомчою підпорядкованістю чи освітою. Головною умовою є приналежність до медичної сфери, бізнесу, наукової або інноваційної сфери.

Перший етап проєкту вже стартував. Зараз ІР офіс проводить опитування про наявні інноваційні розробки у медичній сфері та проблеми під час їх комерціалізації. Тому просимо всіх зацікавлених взяти в ньому участь.

Долучайтесь до опитування (посилання).

 

 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також