Google search

 
 

Шановні колеги! На кафедрі терапевтичної стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика розпочнеться навчання на циклі спеціалізації зі спеціальності «Пародонтологія». Дата проведення: з 08.04.2024 по 28.06.2024 та з 02.09.2024 по 10.12.2024

В рамках циклу будуть розглянуті сучасні підходи до діагностики, профілактики та лікування захворювань тканин пародонта, питання хвороб пері-імплантних тканин. Під час навчання на циклі спеціалізації зі спеціальності «Пародонтологія» у Вас буде змога прийняти участь у лікувально-профілактичних заходах з відновлення функції та естетики у хворих на генералізований пародонтит.

Запрошуємо на навчання, як лікарів стоматологів з досвілом, так і молодих фахівців, що прагнуть отримати нові знання. Слухачі циклу будуть мати можливість навчатися у провідних практикуючих спеціалістів, які з радістю будуть ділитись професійними секретами.

Тривалість циклу спеціалізації – 6 місяців, по закінченню навчання ви отримуєте нову спеціалізацію та сертифікат за спеціальністю «Пародонтологія». Формат навчання очний.

Місце проведення: м. Київ, вул. Пимоненка 10а, 4 поверх, кафедра терапевтичної стоматології.

Вартість навчання: 5600 грн/місяць.

Реєстрація (попередня) за посиланням на сайті університету.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 91.67% - 6 Голосів
Корисність матеріалу: 91.67% - 6 Голосів
Доступність матеріалу: 91.43% - 7 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також