Google search

 
 

Кафедра радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує Вас на цикл спеціалізації зі спеціальності «Ультразвукова діагностика» відповідно до навчального плану з 04.04 до 04.07.2024 р. (3 місяці)

На цикл можуть бути зараховані:

- лікарі, які закінчили інтернатуру за однією з лікарських спеціальностей, крім спеціальностей стоматологічного, медико-профілактичного, лабораторного, медико-психологічного профілю;

- лікарі з ультразвукової діагностики, які не працювали більше трьох років за цією спеціальністю 

Мета підготовки лікарів за спеціальністю «Ультразвукова діагностика» полягає в оволодінні даною спеціальністю шляхом поглиблення професійних знань, умінь та навичок у відповідності до основних досягнень зі спеціальності «Ультразвукова діагностика».

Для отримання бюджетної путівки необхідно подати до канцелярії (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112) на бланку установи клопотання на ім’я першого проректора Вдовиченко Ю.П. за підписом головного лікаря Вашої установи із зазначенням: для кого путівка, на який цикл, спеціальність та стаж роботи за спеціальністю. Як альтернатива, скан-копію клопотання можна переслати на електронну адресу  [email protected] (копію на [email protected]). 

Лікарі, які бажають отримати путівку на основі платних освітніх послуг (лікарі  приватних медичних закладів, лікарі закладів Міністерства соціальної політики України, лікарі, які бажають отримати путівку як фізична особа за власні кошти), можуть звернутись безпосередньо в НУОЗ України імені П.Л.  Шупика: вул. Дорогожицька, 9, перший поверх, каб. 12 (відділ спеціалізації), телефон: (044) 205-48-26 або пройти електронну реєстрацію за посиланням, де чітко вказані інструкції як придбати путівку.

Для зарахування на цикл необхідно надіслати всі документи, вказані за посиланням.

Метод навчання на циклі – аудиторно-дистанційний. Програма циклу складається з 3 основних розділів: теоретична частина у вигляді лекцій та семінарів, практична частина з відпрацюванням практичних навичок на клінічних базах кафедри та іспит. Програма передбачає ознайомлення  з фізико-технічними основами ультразвуку, УЗД захворювань органів черевної порожнини та заочеревинного простору, УЗД захворювань сечовидільної системи, УЗД в акушерстві та гінекології, УЗД в ендокринології, УЗД в неонатології та педіатрії, УЗД захворювань серця, УЗ ангіологією, УЗ інтервенційними методиками дослідження.

Викладачі:

в.о. завідувача кафедри радіології, професор Тетяна Козаренко,

професор кафедри радіології Володимир Медведєв,

професор кафедри радіології Олексій Гончар,

доцент кафедри радіології Ганна Смирнова,

доцент кафедри радіології Нелла Волик,

доцент кафедри радіології Марія Кузеванова,

доцент кафедри радіології Марина Глоба

Організація навчання: після реєстрації кожен слухач буде приєднаний до групи навчального циклу в Viber та отримає інструкції стосовно проведення занять. Більш детальну інформацію Ви можете отримати у куратора циклу доцента Кузеванової Марії Владіленівни тел. 050 326 49 09

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також