Google search

 
 

Кафедра медичної та лабораторної генетики НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує на цикл спеціалізації за спеціальністю «Генетика медична», який буде проходити з 04.03.2024 р. по 03.06.2024 р.

На цикл можуть бути зараховані лікарі-спеціалісти, які закінчили інтернатуру за однією зі спеціальностей: «Внутрішні хвороби», «Загальна практика-сімейна медицина», «Педіатрія», «Акушерство та гінекологія», крім спеціальностей стоматологічного, медико-профілактичного, лабораторного, медико-психологічного профілю.  

Мета циклу спеціалізації – підготовка лікарів відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Генетика медична».  

Зарахування на цикл відбувається на кафедрі медичної та лабораторної генетики 04.03.2024 р. (особисто).

Організація навчання: після реєстрації кожен слухач буде приєднаний до групи навчального циклу у Viber та отримає інструкції стосовно проведення занять.

З питань уточнення інформації прохання звертатися на кафедру медичної та лабораторної генетики за телефоном (044) 205 48 13

Електронна адреса кафедри  [email protected] 

Для отримання путівки необхідно:

  • Звернутись безпосередньо в НУОЗ України імені П. Л. Шупика: вул. Дорогожицька, 9, перший поверх, каб. 12 (відділ спеціалізації), телефон: (044)205-48-26
  • Через електронну реєстрацію - [email protected]
  • Подати до канцелярії (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи клопотання на ім’я ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика, академіка НАМН України Камінського В. В. за підписом головного лікаря Вашої установи із зазначенням: для кого путівка, на який цикл, спеціальність та стаж роботи за спеціальністю. Як альтернатива, скан-копію клопотання можна переслати на електронну пошту [email protected]  (копію на [email protected]). 

Документи, які необхідно надати для зарахування на цикл:

  • путівку:

а) для бюджетної путівки обов’язкова наявність печатки закладу з основного місця роботи;

б) до контрактної путівки обов’язково додається копія договору з НУОЗ України імені П. Л. Шупика із зазначеними датою та номером;

  • копія диплома;
  • у разі зміни прізвища – копію свідоцтва про шлюб, яке підтверджує зміну прізвища;
  • копія свідоцтва про закінчення інтернатури;
  • копія чинного сертифіката спеціаліста;
  • копія трудової книжки (завірена у відділі кадрів вашої установи);

одне фото 3х4 (для сертифіката спеціаліста). 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також