Google search

 
 

Кафедра загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошує взяти участь у ІІІ Науково-практичній конференції з міжнародною участю «Психіатрія, наркологія, клінічна психологія та загальна медична практика: міждисциплінарні питання сучасності», яка відбудеться 22 – 23 березня 2024 р., м. Київ – online.

До участі у роботі конференції запрошуються: лікарі-психіатри; лікарі-наркологи; лікарі-психотерапевти; лікарі-психологи; лікарі-неврологи; лікарі загальної практики - сімейні лікарі; організатори управління охороною здоров'я; клінічні психологи; соціальні працівники.

 Участь у конференції фахівців вищевказаних спеціальностей є безкоштовною. 

В межах науково-практичної конференції будуть розглянуті наступні питання:

Проблеми організації психіатричної допомоги в Україні в умовах протистояння військовій агресії та шляхи їх подолання.

Рання діагностика, превентивні інтервенції і терапія тривожних та інших стрес-асоційованих психічних розладів під час війни.

Психосоціальна реабілітація військовослужбовців та найбільш уразливих груп цивільного населення.

Міждисциплінарні питання психіатричної, наркологічної, медико-психологічної та психотерапевтичної допомоги постраждалим у воєнний час.

Перспективні напрямки використання досягнень в галузі нейронаук в умовах минулої пандемії COVID-19 та наявної повномасштабної війни.

 Формат проведення конференції: online

Термін роботи конференції: з 10:00. 22 березня до 16:00. 23 березня 2024 року

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська

Форма участі: доповідач з усною доповіддю, доповідач зі стендовою доповіддю, учасник конференції.

Тривалість усної доповіді: до 20 хвилин.

Стендові доповіді приймаються у вигляді 3 – 5 слайдів (у форматі ppt або pptx), які мають відображати назву роботи, ПІПб авторів, місце їхньої роботи, мету дослідження, основні результати, їх обговорення та висновки. Матеріал, викладений в стендовій доповіді, має бути також надісланий у вигляді тез.

Провайдер конференції: Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика (Захід зареєстровано в Центрі Тестування при МОЗ України, провайдер №1065; ЗАХІД №3700642)

Технічне забезпечення конференції здійснює компанія «Крістал медикал технолоджис»

Попередня реєстрація для всіх учасників конференції є обов’язковою!

Для доповідачів з усною доповіддю необхідно заповнити реєстраційну форму (додаток 1) та надіслати її на e-mail: [email protected]

Після прийняття реєстраційної форми наш працівник зв’яжеться з Вами за вказаними контактами для обговорення технічного забезпечення виступу на конференції

Для доповідачів зі стендовою доповіддю необхідно заповнити електронну реєстраційну форму і прикріпити до неї файл стендової доповіді та тез, посилання: https://forms.gle/npHuGZBzADHeHGpp6

Для учасників (слухачів) конференції необхідно заповнити електронну реєстраційну форму за посиланням: https://video.e-registration.com.ua/viewers/new?event=9577770

Посилання на трансляцію конференції та умови підключення будуть надіслані на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Всі учасники конференції отримують на вказані ними e-mail сертифікати, які підтверджують нарахування відповідної кількості балів безперервного професійного розвитку (БПР):

Доповідач з усною доповіддю – 30 балів БПР; Доповідач зі стендовою доповіддю – 20 балів БПР; Учасник конференції (слухач) – 10 балів БПР.

Матеріали конференції у вигляді оглядових чи дослідницьких статей (приймаються статті від всіх зареєстрованих учасників конференції) та тез стендових доповідей будуть надруковані в електронному науковому фаховому журналі, який включений до видань категорії Б реєстру МОН України «Психосоматична медицина та загальна практика» (https://uk.e-medjournal.com/index.php/psp/index), вимоги до публікацій – в додатку 2.

Публікація статей та тез для учасників конференції є безкоштовною.

Оглядові та дослідницькі статті необхідно надсилати з поміткою «Стаття на конференцію» на e-mail: [email protected]

Тези стендових доповідей прикріплюються до електронної форми під час реєстрації разом з презентацією доповіді

Склад організаційного комітету за посиланням.

Адреса організаційного комітету: м. Київ, в. Кирилівська, 103, Кафедра загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології НУОЗ України імені П.Л. Шупика, e-mail: [email protected]

З повагою. Організаційний комітет конференції

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 84.7% - 10 Голосів
Корисність матеріалу: 88.25% - 8 Голосів
Доступність матеріалу: 86.9% - 10 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також