Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра комбустіології та пластичної хірургії запрошує на спеціалізацію зі спеціальності «Пластична хірургія» 36 кредитів (6 місяців, 1080 годин)

Дати навчання: 09.01 – 10.07.2024 р.

Форма навчання: змішана

На програму запрошуємо лікарів хірургів, хірургів дитячих, лікарів комбустіологів, лікарів хірургів пластичних, які не працювали більше трьох років за цією спеціальністю.

Мета освітньої програми:

забезпечення належної організації освітнього процесу відповідно до вимог системи якості підготовки кадрів для сфери охорони здоров'я, підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки лікарів-хірургів пластичних, їх професійної готовності до самостійної діяльності за фахом з метою присвоєння звання «лікар-спеціаліст» за спеціальністю «Пластична хірургія», формування здатності застосовувати набуті знання, вміння та практичні навички у подальшій самостійній професійній діяльності згідно з вимогами Національної рамки кваліфікацій.

Програмні результати навчання за освітньою програмою спеціалізації «Пластична хірургія» – знання, уміння, навички, способи мислення, погляди, цінності, інші особисті якості, які можна ідентифікувати, спланувати, оцінити і виміряти й які особа здатна продемонструвати після завершення освітньої програми або окремих освітніх та практичних компонентів, що передбачають оволодіння компетентностями, визначеними Національною рамкою компетентностей (Довідник кваліфікаційних характеристик професій. Випуск 78 «Охорона здоров'я») для лікаря-хірурга пластичного.

Лікарі, які закінчили навчання на циклі спеціалізації та склали залік отримують сертифікат лікаря-спеціаліста з пластичної хірургії.

Викладачі:

  • завідувач кафедри комбустіології та пластичної хірургії, професор Георгій Козинець
  • професор Олександр Жернов
  • професор Василь Пінчук
  • доцент Володимир Циганков
  • асистент Владислав Шендрик

Куратор циклу – асистент Владислав Шендрик (093-843-57-53).

Відділ спеціалізації за посиланням  https://www.nuozu.edu.ua/nv/po/spetsializatsiia

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 49.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 48.8% - 5 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також