Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра медицини невідкладних станів НУОЗ України імені П. Л. Шупика (провайдер БПР № 1065) запрошує Вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції «Міждисциплінарні аспекти надання медичної допомоги при невідкладних станах».

Дата: 30 листопада 2023 о 9:30 (реєстрація з 9:00)

Формат: змішаний (онлайн/офлайн)

Кількість балів: 5 балів БПР

Вартість: безоплатно

Адреса: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія №401.

Захід розрахований на лікарів всіх спеціальностей відповідно до номенклатури лікарських спеціальностей, затвердженої наказом МОЗ України №446 від 22.02.2019. Планується участь понад 200 учасників.

На конференції буде представлено ряд доповідей, присвячених питанням з проблематики організації екстреної медичної допомоги та особливостей діагностики, лікування невідкладних станів різного характеру. В якості доповідачів запрошені іноземні експерти з медицини невідкладних станів, представники кафедр медицини невідкладних станів закладів вищої освіти України, практичні лікарі з медицини невідкладних станів та інших спеціальностей.

Проведення конференції заплановано в змішаному (онлайн/офлайн) форматі з трансляцією наживо по Youtube-каналу.

В разі сприятливої епідемічної та воєнної ситуації в Україні конференція буде проводитися у м. Києві в адміністративному корпусі Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія №401 (їхати метро: від станції «Залізничний вокзал» до зупинки «Дорогожичі»). В закладі є місце для укриття на випадок повітряної тривоги або іншої загрози.

Відкриття конференції - 30 листопада 2023 року о 9:30.

Реєстрація учасників  проводиться онлайн з 9:00 до 9:30. Інформацію про участь, доповідачів та назви доповідей надсилати на електронну адресу: [email protected].

Посилання на електронні форми для реєстрації буде надіслано окремо. Трансляція засідання відбуватиметься на Youtube-каналі  (https://www.youtube.com/@emergencymedicine9133/featured).

З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням: https://dropmefiles.com.ua/ua/veHXRY2f6h

З повагою,

Кафедра медицини невідкладних станів

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також