Google search

 
 

Вельмишановні колеги! Запрошуємо Вас активно долучатися! Незважаючи на важкі часи, асоціація радіологів України анонсує найбільший в Україні  радіологічний захід: 9-й Національний Конгрес з міжнародною участю «Радіологія в Україні – 2023», що відбудеться 19-21 жовтня 2023 року в гібридному форматі! Місце проведення Конгресу – Mercure Congress Centre, 03057, м. Київ, вул. В. Гетьмана, 6.

Конгрес об’єднує спеціалістів із різних країн за напрямками «Радіологія. Ультразвукова діагностика. Ядерна медицина. Радіаційна онкологія. Медична фізика. Радіаційна безпека».

Програма Конгресу: https://aru-ua.org.ua/uk/informacia/programa-9-go-nacionalnogo-kongresu.html

На нас чекають три насичені дні, чотири зали із онлайн-трансляцією, понад 120 неймовірних експертів з унікальними доповідями як з України, так із інших країн світу та виставкова зона для приємного та корисного спілкування.

Запрошуємо Вас обрати свою форму участі. Ті лікарі, які за певних причин не зможуть долучитися особисто – матимуть змогу переглянути івент онлайн. Записи будуть доступними для перегляду. За участь в заході кожен лікар отримає бали БПР.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також