Google search

 
 

Перша зустріч зі студентами в межах проєкту Академії інтелектуальної власності IP офісу відбудеться 28 вересня і буде присвячена авторському праву. 

Новий сезон проєкту IP Connecting Students, який спрямований на популяризацію культури ІВ серед молоді і наукових кіл, стартує вже у вересні й надалі заходи проходитимуть кожного останнього четверга місяця (о 15:00).

Проєкт має на меті поглибити знання з інтелектуальної власності серед студентської спільноти та окреслити сучасні тенденції розвитку ІВ, проявів креативності та охорони результатів інтелектуальної, творчої діяльності у будь-якій сфері життєдіяльності.

Тож, IP Connecting Students буде цікавий для студентів, які:

  • хочуть дізнатися, як забезпечити охорону власних результатів інтелектуальної, творчої діяльності;
  • бажають навчитися розрізняти випадки та визначати умови, коли результати інтелектуальної, творчої діяльності третіх осіб можна використовувати без їхньої згоди;
  • прагнуть розуміти важливість укладення договорів у сфері ІВ та визначення їхніх умов;
  • впевнені, що повага до прав третіх осіб на результати інтелектуальної, творчої діяльності є запорукою для формування високої культури поваги до творців у сучасному українському суспільстві;
  • намагаються знайти шляхи для комерціалізації результатів інтелектуальної, творчої діяльності.

Перша зустріч у межах 2-го сезону IP Connecting Students відбудеться 28 вересня і буде присвячена авторському праву.

Для того, щоб доєднатися онлайн у Zoom, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму. Там же можна поставити запитання у межах заявленої тематики, відповіді на які ви б хотіли отримати під час обговорення.

Посилання на зустріч буде надіслано зареєстрованим учасникам напередодні заходу.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також