Google search

 
 

В рамках співпраці між НУОЗ України імені П.Л. Шупика та Королівським Коледжем Патологів, за ініціативою завідувача кафедри патологічної та топографічної анатомії професора Олени Дядик відкрита можливість безкоштовного навчання на платформі наших партнерів.

Королівський Коледж Патологів (Велика Британія) є професійною членською організацією з благодійним статусом, яка займається всіма питаннями, пов’язаними з наукою та практикою патології. Більшість членів – лікарі та вчені Великої Британії, які працюють за 17 різними спеціальностями, включаючи клітинну патологію, хімічну патологію гематологію, клінічну біохімію та медичну мікробіологію.

Мета проектів, які реалізуються в рамках співпраці з нашими партнерами – це  постійний професійних розвиток, втілення найкращих практик, посилення  результатів ведення пацієнтів, вирішення проблем патології, які актуальні для всіх країн світу.

Королівський Коледж Патологів у співпраці з Коледжем лікарів і хірургів Гани спільно з Тропічним фондом охорони здоров’я (THET) щойно випустив другу серію освітніх відеолекцій. 

Ця нова (2023 р.) серія відео є продовженням проекту з представлення навчальних відеоматеріалів та  включає теми, пов’язані з хімічною патологією, гематологією, гістопатологією та мікробіологією. 14 нових лекцій вже знаходяться у вільному доступі. Всього очікується 25 нових тем лекцій, які доповнять колекцію навчальних матеріалів, що будуть публікуватися поетапно, протягом літа.

Нагадуємо, що Королівський Коледж Патологів у травні 2022 року відкрив для лікарів та науковців, у тому числі нашого закладу, першу добірку навчальних відеолекцій. Цього року ці матеріали переглядалися та в доступі залишені самі актуальні теми.

Навчальні відеолекції будуть корисні для лікарів патологоанатомів, мікробіологів, гематологів, клінічних лаборантів, біологів, для молодих вчених та всіх, хто хоче отримати сучасні знання від провідного закладу Великої Британії, наших партнерів.

Навчальні відеоматеріали від Королівського Коледжу Патологів першого (2022 р.) та другого (2023 р.) проектів доступні за посиланням: https://www.rcpath.org/international/virtual-resources/ghana-webinars-series.html

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також