Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра медицини невідкладних станів Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика має честь запросити Вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції «Актуальні питання медицини невідкладних станів», яка проходить під егідою Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика (провайдер БПР № 1065).

Відкриття конференції - 1 червня 2023 року о 9:30.

Формат проведення: онлайн/офлайн

Планується участь понад 200 учасників конференції, захід розрахований на лікарів всіх спеціальностей відповідно до номенклатури лікарських спеціальностей, затвердженої наказом МОЗ України №446 від 22.02.2019.

На конференції представлено ряд доповідей, присвячених різним питанням з проблематики організації екстреної медичної допомоги та особливостей діагностики та лікування невідкладних станів різного характеру та майстер-клас по наданню невідкладної медичної допомоги. У заході беруть участь іноземні експерти з медицини невідкладних станів, представники кафедр медицини невідкладних станів із закладів вищої освіти України, практичні лікарі з медицини невідкладних станів та інших спеціальностей. Захід внесено до переліку заходів БПР 2023 року під номером 5502564.  

Проведення конференції заплановано в змішаному (онлайн/офлайн) форматі з трансляцією наживо по Youtube-каналу з умовою дотримання норм епідемічної безпеки та забезпеченням укриття для офлайн учасників на випадок повітряної тривоги або іншої загрози.

В разі сприятливої епідемічної та воєнної ситуації в Україні конференція запланована у м.Києві 1 червня 2023 року в адміністративному корпусі Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія №401 (їхати: від залізничного вокзалу - метро до зупинки «Дорогожичі»).

Відкриття конференції - 1 червня 2023 року о 9:30. Реєстрація учасників проводиться онлайн з 9:00 до 9:30. Інформацію про участь  надсилати на електронну адресу: [email protected].

Посилання на електронні форми для реєстрації буде надіслано окремо. Трансляція засідання відбуватиметься на Youtube -каналі (https://www.youtube.com/@emergencymedicine9133/featured).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 59.2% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 79% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також