Google search

 
 

Міністерство освіти і науки запрошує до громадського обговорення нової редакції Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у закладах вищої освіти, та надання їм академічної відпустки.  

Передбачається, що це Положення буде обов’язковим для закладів вищої, фахової передвищої, післядипломної освіти, вищих військових навчальних закладів, закладів вищої освіти з специфічними умовами навчання

Ознайомитися з новою редакцією Положення можна за посиланням.

Станом на квітень 2023 нормативно-правовим актом, який регулює вище зазначені питання є наказ Міністерства освіти України №245 від 15.07.96, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 7 серпня 1996 р. за № 427/1452 «Про затвердження Положення про порядок переведення, відрахування та поновлення студентів вищих закладів освіти». Зазначений наказ є застарілий та не відповідає сьогоднішньому освітньому законодавству.

Пропозиції та зауваження до нової редакції Положення можна надсилати у формі порівняльної таблиці. Пропозиції приймаються до 10 травня 2023 року на електронну адресу [email protected].

Контактна особа для надання консультацій: Віталій Носок, тел. (044) 481-32-67.

Запрошуємо Вас взяти участь у обговоренні.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 59.25% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також