Google search

 
 

Міністерство освіти і науки України інформує, що з 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2023), в якому щороку беруть участь більше 100 країн світу.

Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Всесвітній тиждень грошей - це щорічна всесвітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, яка підкреслює важливість того, щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості.

Департамент комунікацій Національного банку України з цієї нагоди готує низку заходів, ураховуючи, різні вікові групи та формати участі, у тому числі: “10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти”; змагання European Money Quiz; вебінари та віртуальні екскурсії тощо.

Дати проведення заходів: із 20 березня до 2 квітня.

7 березня 2023 року о 15.00 - онлайн-зустріч з організаторами заходів. Реєстрація за посиланням: https://zoom.us/webinar/register/WN_Q1XXLOCqSfWBq1vKGC3Yzg.

До 31 березня надішліть на [email protected] інформацію про конкурсну роботу та посилання для її перегляду.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на електронну адресу: [email protected], зазначивши в темі листа “Global Money Week”.

Дізнатися більше про заходи й умови конкурсів, знайти посилання на навчальні матеріали, які допоможуть підготуватися до проведення Всесвітнього тижня грошей можна:

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також