Google search

 
 

26-28 квітня 2023 року запрошуємо молодих вчених Університету взяти участь у Міжнародній міждисциплінарній науково-практичній конференції «Відкрита наука України: візійний дискурс в умовах воєнного стану» #OSWU2023APR яка відбудеться в Ужгородському національному університеті та онлайн – на платформі Google Meet.

Участь у конференції безкоштовна. Рада молодих вчених НУОЗ України імені П.Л. Шупика являється співорганізатором зазначеного заходу. Конференція внесена до переліку міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених у 2023 році (Лист ІМЗО від 10.01.2023 No 21/08-9). Конференція буде внесена до системи безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників, та відповідні нараховані бали БПР (30 – у якості доповідачів, 10 балів – у якості слухача).

За підсумками роботи запланований збірник наукових праць (електронна версія). Всі учасники конференції отримають електронний сертифікат. Учасники конференції можуть опублікувати оригінальні наукові статті у фахових журналах партнерів конференції. З умовами публікації в журналах можна ознайомитися на офіційних сторінках журналів.

Список журналів партерів: https://t1p.de/ae9ir. За фахом медицина можна опублікувати статтю у наступних фахових журналах: Art of Medicine (категорія «Б»), Regulatory Mechanisms in Biosystems (категорія «А», Web of Science, Scopus), Вісник проблем біології і медицини (категорія «Б»).

Для участі у конференції необхідно до 10 квітня 2023 р. (включно) заповнити реєстраційну електронну форму за посиланням  https://t1p.de/2qs6m.

Більш детальна інформація про вимоги до участі у конференції #OSWU2023APR в інформаційному листі за посиланням: https://t1p.de/ufm0s.

 До зустрічі на конференції!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також