Google search

 
 

Від Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» висловлюємо Вам свою повагу і запрошуємо на зустріч залучення нових партнерів.

28 лютого о 16.00 ми презентуємо можливості фінансової та технічної підтримки, які готові запропонувати Вашій організації.

Для отримання посилання на зустріч необхідно зареєструватися за посиланням: 

https://deloitte.zoom.us/meeting/register/tJYod-2oqTsjHdBHxyZ5bPwLvEW9AWACQ8V7

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» працює з 2018 року з метою підтримки прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольняти потреби населення України.

Ми сприяємо реформуванню сектору охорони здоров’я, підвищенню прозорості та боротьбі з корупцією, працюємо над зниженням рівня неофіційних платежів та покращенням доступу до якісних послуг, що ґрунтуються на доказовій медицині. Проект активно працює з медичною спільнотою, медичними закладами, МОЗ, НСЗУ та місцевою владою. Ми постійно розширюємо коло партнерів і відкриті до діалогу щодо підтримки в рамках зазначених вище цілей.

В рамках розширення партнерства Проект пропонує фінансову підтримку, направлену на організацію діалогу між менеджерами охорони здоров’я та медичними фахівцями щодо очікуваних змін в рамках створення спроможної мережі медичних закладів та на підтримку комунікації з пацієнтами.

Головні завдання майбутньої підтримки:

  1. Забезпечити постійну координацію та медіацію діалогу між медичними працівниками, МОЗ, НСЗУ, місцевою владою, власниками медичних закладів щодо можливостей та подальших кроків створення спроможної мережі медичних закладів.
  2. Долучити медичну спільноту до активної комунікації з пацієнтами, з метою підвищення обізнаності пацієнтів щодо переваг спроможної мережі, доступних медичних послуг в рамках ПМГ, а також стимулювати медичних працівників брати участь у розробці майбутніх маршрутів пацієнтів.

Очікуваний бюджет фінансової підтримки 50 – 100 тисяч доларів.

Для потенційних партнерів така співпраця, крім безпосередньо фінансування завдань проекту, є привабливою з точки зору отримання досвіду роботи та співпраці з потужним міжнародним донором (USAID), зміцнення спроможності самої організації, перспективи подальшого фінансування проектів організації.

Чекаємо всіх зацікавлених 28 лютого о 16.00 на он-лайн зустріч.

Для отримання посилання на зустріч необхідно зареєструватися за посиланням: 

https://deloitte.zoom.us/meeting/register/tJYod-2oqTsjHdBHxyZ5bPwLvEW9AWACQ8V7

Для отримання додаткової інформації просимо звертатись до Валерії Черноус, [email protected], асистентки з комунікацій проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також