Google search

 
 

На підтримку наукової спільноти України всесвітньо відоме видавництво "Bentham Science Publishers" пропонує українським дослідникам безкоштовно публікувати статті у своїх періодичних виданнях протягом наступних 12 місяців.

Більшість періодичних виданнях індексовна міжнародними базами даних.

Керівництво видавництва "Bentham Science" має на меті розширювати партнерську мережу та продовжувати забезпечення різноманітних видавничих послуг для дослідників. Незабаром буде  опубліковано відповідний прес-реліз для українських науковців та керівних органів.

“Ми прагнемо підтримати наукову та дослідницьку спільноту України в ці складні часи”, - повідомляє менеджер з маркетингу видавництва  Мадиха Хусейн.

Міжнародне видавництво "Bentham Science Publishers" запрошує українських дослідників скористатися цією пропозицією  та поширювати інформацію серед громадськості та дослідницької спільноти в Україні.

На сьогодні Bentham Science видає понад 130 наукових рецензованих журналів, переважна більшість яких індексуються провідними бібліографічними базами даних, повідомляє Державна науково-технічна бібліотека України.

Детальніша інформація за посиланням: https://www.benthamscience.com/  та у відділі наукових електронних ресурсів наукової бібліотеки [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також