Google search

 
 

Іноземна мова визнається ключовою компетентністю здобувачів вищої до- та післядипломної освіти, ключовим інструментом міжнародного спілкування в академічному та професійному житті, засобом доступу до знань, умовою ефективної інтеграції України в європейську спільноту..

Для досягнення цільового рівня володіння англійською мовою (не нижче рівня B1-B2)  серед викладацького складу НУОЗ України імені П. Л. Шупика кафедра філософії та іноземних мов оголошує набір слухачів на цикл ТУ «Англійська мова для професорсько-викладацького складу» (276 годин).

Завданням циклу є вдосконалення комунікативної компетентності з англійської мови медичних фахівців на рівні, необхідному для проведення лекцій та семінарських занять, у наданні  слухачам необхідних практичних навичок з послідовного та синхронного перекладу (тлумачення) текстів з англійської мови на українську та з української - на англійську.

Програма призначена для викладачів університетів, практикуючих лікарів, лікарів-дослідників, які виявили бажання удосконалити медичну англійську мову, враховуючи перспективи подальшої викладацької діяльності або роботи за міжнародними  програмами, участі в міжнародних конференціях, форумах в галузі всесвітньої системи охорони здоров'я, а також задля адаптації своїх знань і навичок англійської мови до європейських стандартів системи охорони здоров'я.

Набір слухачів є обмеженим. Додатковий набір можливий за умови оплати навчання. Вартість послуг: 5 000 грн. за весь період навчання.

Цикл організований та проводиться кафедрою філософії та іноземних мов НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Термін проведення: 09.01.2023-28.04.2023.

Після закінчення слухачі отримають посвідчення НУОЗ України імені П. Л. Шупика. З питань запису на цикл звертатися:

  • асистент Cаєнко Людмила Олександрівна, тел. +38(099) 295-29-90, [email protected] 
  • лаборант Френкель Ірина Мусіївна, тел. +38(097) 540-21-84, (044) 205-49-36.

Читайте також