Google search

На кафедрі сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Інституту сімейної медицини Національної медичної академії імені П.Л. Шупика завершився цикл тематичного удосконалення «Невідкладна допомога в амбулаторній практиці» розрахований на лікарів загальної практики, терапевтів, педіатрів та інших спеціалістів амбулаторій, який тривав з 23.11.20 р. по 07.12.20 р. Куратор циклу - к. мед. н. Н. Малютіна.

Тематичний курс передбачає вивчення актуальних питань невідкладної допомоги, удосконалення знань, умінь та навичок з невідкладної допомоги, а також ознайомлення з сучасними досягненнями в цій галузі. При проведенні циклу були також освітлені такі надактуальні питання, як ведення та надання невідкладної допомоги пацієнтам із COVID-19.

Цього разу на циклі тематичного удосконалення підвищили свій професійний рівень 14 лікарів (лікарі загальної практики, терапевти, педіатри, нефролог та кардіолог) м. Києва, Київської та Одеської областей.

В організації навчального процесу було передбачено проведення лекцій та семінарів з використанням дистанційних форм навчання, що обумовлено епідеміологічною ситуацією в країні. Під час проведення навчання здійснювався контроль  знань у формі семінарів і заліків по окремим розділам, а також залік після закінчення циклу.

Усі слухачі успішно склали залік і отримали посвідчення встановленого зразку про проходження циклу.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу