Google search

Відповідно до наказу ректора НМАПО імені П.Л. Шупика №1304 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» навчальні заняття слухачів і інтернів повинні були відбуватись з використанням технології дистанційного навчання з відсутністю перебування на навчальних базах кафедри.

Кафедра обговорювала та обирала зі слухачами та інтернами можливий варіант аудіо- відеозв’язку у on-line режимі використовуючи WhatsApp, Viber, zoom, gotomeeting та ін. У такому режимі були проведені лекції,семінари, вони проводились у вигляді аудіо- відео конференцій з дистанційною можливістю участі практично усіх слухачів. Що стосується практичних занять, то їх проведення було більш складним у порівнянні з лекціями і семінарами. На кафедральних зборах було вирішено проводити практичні заняття у on-line режимі з використанням тестових питань, ситуаційних завдань, практичних навичок, протоколів діагностики і лікування пошкоджень і хвороб опорно-рухової системи.

Результати оцінювання слухачів у вигляді дистанційного опитування після проведення циклів ТУ: «Ударно-хвильова терапія у лікуванні наслідків травм і захворювань опорно-рухового апарату», «Дегенеративно-дистрофічні ураження хребта, вторинні порушення опорно-рухового апарату», «Сучасні методи діагностики та лікування захворювань суглобів», які відбулись у дистанційному режимі, дали позитивну оцінку відмічених технологій проведення навчальних занять.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу