Google search

У 2017 році НМАПО імені П. Л. Шупика долучилася до Великої Хартії університетів / Magna Charta Universitatum (https://www.nuozu.edu.ua/n/n/1133-nmapo-imeni-p-l-shupika-priednalasya-do-velikoji-khartiji-universitetiv). Заклади-підписанти називають цей документ стандартом своєї приналежності до міжнародної спільноти, що поділяє високі наукові цінності та цілі.

Цього року Magna Charta Observatory запрошує наукових, науково-педагогічних працівників, осіб, що навчаються в Академії, та всіх бажаючих взяти участь у веб-семінарі, який відбудеться з 15:00 до 16:15 за центральноєвропейським часом 18 вересня 2020 року. Дата проведення заходу співпадає з річницею підписання Magna Charta Universitatum 32 роки тому.

Тема заходу: «COVID-19. Уроки, які ми виносимо». Вебінар проводиться на платформі Zoom. Участь безкоштовна. Зареєструватися можна за посиланням: https://www.eventbrite.it/e/what-lessons-are-we-learning-from-covid-19-tickets-116862132785.

Не пропустіть можливість отримати безцінний досвід, дізнатися про найактуальніші новини та перспективи розвитку освіти в умовах пандемії COVID-19.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу