Google search

25 червня 2020 року під головуванням заступника декана хірургічного факультету к. мед. н. Романа Остапчука відбулося засідання вченої ради хірургічного факультету.

У зв’язку з обмежувальними карантинними заходами, засідання складалося з двох частин: розгляду матеріалів питань порядку денного у дистанційному форматі та таємного голосування.

Першим питанням порядку денного було обрання декана хірургічного факультету, що відбулося у кілька етапів, згідно з вимогами конкурсу та порядку проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад та укладання з ними трудових договорів (контрактів). Для участі в оголошеному конкурсі (веб-сайт НМАПО імені П. Л. Шупика від 23.04.2020) на заміщення вакантної посади декана хірургічного факультету НМАПО імені П. Л. Шупика надійшла заява від доцента Володимира Шуби. Після схвалення кандидатури доцента Володимира Шуби, делегатами конференції трудового колективу хірургічного факультету, яка відбулася у дистанційному режимі 03 червня 2020 року за допомогою програмного забезпечення GoToMeeting під головуванням першого проректора професора Юрія Вдовиченка, члени вченої ради факультету одностайно підтримали претендента під час таємного голосування.

Другим питанням порядку денного засідання вченої ради хірургічного факультету, що потребувало таємного волевиявлення, був розгляд кандидатури д. мед. н. Андрія Муравського для присвоєння вченого звання професора кафедри нейрохірургії. Члени вченої ради хірургічного факультету одноголосно визнали доцента Андрія Муравського достойним заявленому вченому званню професора та рекомендували кандидатуру доцента Андрія Муравського вченій раді НМАПО імені П. Л. Шупика для присвоєння вченого звання професора кафедри нейрохірургії НМАПО імені П. Л. Шупика

Таємне голосування з обох питань відбувалося згідно з графіком, відповідно до вимог карантину та епідеміологічної безпеки.

За допомогою дистанційних технологій під час засідання вченої ради хірургічного факультету також розглянули матеріали навчальних планів та програм, проведено атестацію клінічних ординаторів громадян інших країн та аспірантів кафедр хірургічного факультету.