Google search

06 травня 2020 року Наукове товариство молодих учених спільно з відділом докторантури та аспірантури НМАПО імені П. Л. Шупика провели вебінар «Школа молодого вченого»: «Як збільшити свою visibility, як медичного працівника та науковця і зацікавити потенційного донора (інвестора)?». В семінарі взяли участь науково-педагогічні працівники, аспіранти, молоді учені та інтерни Академії.

Розпочинаючи семінар, зі вступним словом виступила голова Ради молодих вчених Сабіна Аугунас і відзначила важливість формування практичних навичок молодих учених щодо успішної самостійної роботи з основних аспектів написання заявок для отримання наукових грантів та популяризувати себе, як науковця у світових соціальних мережах за допомогою спілкування та обміну науковою інформацією.

Вебінар провів провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків НМАПО імені П. Л. Шупика; голова благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»; магістр соціальної роботи, к. політ. н.; учасник і організатор стажувань та ін. навчальних заходів для фахівців – Олександр Вольф.

На вебінарі були розглянуті питання:

  • інформаційно-комунікаційна діяльність науковця;
  • актуальність проєктів, які повністю або частково фінансується Європейським Союзом;
  • підтримка проєктів у країні чи регіоні з боку ЄС, а також результати і вплив цієї підтримки;
  • партнерства та консорціуми, зворотний зв’язок і поради;
  • формування особистого бренду і репутації;
  • безкоштовні інструменти роботи для науковців.

Наприкінці семінару Сабіна Аугунас подякувала за доповідь та запросила усіх бажаючих долучатись до подальших семінарів «Школа молодого вченого».

Матеріали семінару будуть представлені у pdf. форматі в розділі «Школа молодого вченого», а також у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/1387855881509389/.

Слідкуй за новими подіями та семінарами «Школа молодого вченого» на офіційних сторінках Наукового товариства молодих вчених НМАПО імені
П. Л. Шупика у соціальних мережах:

Telegram      https://t.me/young_NMAPE

Linkedin        http://linkedin.com/in/наукове-товариство-6719a2182

Instagram     https://www.instagram.com/ntmv_nmapo/