Google search

8-19 жовтня 2018 року в м. Києві громадська організація «Асоціація стоматологів України» провела  IX (XVI)  з’їзд  «Національна програма профілактики основних стоматологічних захворювань як складова державної системи охорони здоров’я України»

З’їзд пройшов за активної участі профільних стоматологічних асоціацій, Національної академії медичних наук України, комітету з охорони здоров'я Верховної Ради України та МОЗ України.
               

В рамках  заходу відбувся науково-практичний симпозіум «Інфекційний контроль в стоматологічній практиці: європейські настанови» для організаторів стоматологічних клінік, медичних сестер.

З доповідями виступили  Хлєбас С. В., викладач відділення удосконалення молодших спеціалістів з медичною освітою за фахом «Стоматологія»; Малюга В. Д., лікар-епідеміолог;  Єрмакова Л. Г., доцент кафедри стоматології;  Корнієнко Л. В., доцент кафедри стоматології дитячого віку.
    

Учасники заходу  отримали чудову нагоду покращити свої теоретичні знання та практичні навички у форматі спілкування з широким використанням демонстрацій. Присутні не лише мали можливість послухати про сучасні новинки стерилізації та дезинфекції, а й розібрати разом з провідними фахівцями цікаві клінічні випадки, опанувати в реальному часі навички, необхідні в практичній діяльності медичного працівника.