Google search

Працівниками відділу державних закупівель: начальником відділу – Юлією Авер’яновою та провідним фахівцем відділу Вікторією Дубровською за результатами  конкурсного відбору отримано повну стипендію на навчання за першою у Східній Європі програмою післядипломної освіти із закупівель – «Програма професіоналізації закупівель», яка створена CENTRE OF EXCELLENCE IN PROCUREMENT (Центром вдосконалення закупівель) на загальну суму 150 тисяч гривень.

3-місячна програма підвищення компетенцій стратегічних управлінців закупівлями державного та комерційного секторів, створена Центром вдосконалення закупівель, поєднує у собі сучасні міжнародні підходи до організації процесу закупівель, стандарти викладання KSE (Київська школа економіки) та вимоги сьогодення України щодо професійної підготовки закупівельників.

Навчальна програма побудована відповідно до міжнародних стандартів та є результатом роботи провідних вітчизняних та міжнародних експертів, що увійшли до наглядовoї ради програми.
     

Програма включає 7 модулів. Кожен модуль побудований за принципом «портфелю знань», що допоможе слухачам після повернення з навчання одразу переходити до втілення отриманих нових знань на практиці. У методології викладання поєднали вивчення історій успіхів та невдач закупівельної діяльності, українську законодавчу базу, передові практики закордонних закупівельних організацій та технологічні рішення у цій сфері.