Google search

16 - 18 жовтня 2018 р. на базі Київської обласної клінічної лікарні (Багговутівська, 1, Київ) триває «Україно-Американський форум живої хірургії».

Тема форуму: «Місце малоінвазивних втручань у сучасній колопроктології та урології».

Україно-Американський форум живої хірургії проходить в межах Україно-Американського проекту, ініційованого НМАПО імені П.Л. Шупика та адміністрацією Київської обласної клінічної лікарні.

Мета форуму, як і самого проекту – передача нашим медикам передового закордонного досвіду та методик лікування і впровадження Американських медичних протоколів в Україні.

      

Програма передбачає live-трансляцію з операційної для лікарів хірургів та урологів, де учасники форуму зможуть обговорювати питання техніки виконання та клінічного досвіду безпосередньо під час операції. В межах форуму будуть проведені лапароскопічні  оперативні втручання на товстій та прямій кишках лапароскопічно, а також лапароскопічні втручання в урології, після чого американські колеги (Віталій Пойлін та Руслан Корец) прочитають лекції по тематиці форуму.

Кафедра регулярно проводить подібні заходи для обміну клінічним досвідом з іноземними колегами.

      

Все почалося з плідної співпраці з нашим колишнім земляком, а наразі професором зі США Віталієм Пойліним (лікар-хірург Гарвардської медичної школи у Beth Israel Deaconess Medical Center, Бостон, США). Щотижневі онлайн-консультації для лікарів та пацієнтів, а на початку 2018 року особистий візит в Україну на 3 показові операції, стали надійним фундаментом для подальшого розвитку цього вкрай важливого для Української хірургії проекту. Беззаперечною перевагою Американської моделі медицини є єдина стандартизація даних по всій країні, безперервний та постійний аналіз процесу хірургічного лікування пацієнтів і об’єктивна, неупереджена, всеохоплююча статистична оцінка отриманих даних. З огляду на стрімкий ріст розвитку хірургічних технологій та часту зміну тактичних підходів в хірургії фахівці зі США створили гнучку та мобільну модель навчання та вдосконалення лікарів. Отримати нові знання і перейняти такий досвід – велика честь для нас.

Посилання на сайт

Програма форуму

Тел. для довідок: +38 066 055 69 59