Google search

Задля забезпечення безперервності післядипломної освіти та в рамках науково-дослідної роботи кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика в березні 2018 р. започатковано проведення освітнього проекту «Вакцинація в практиці сімейного лікаря».

Мета проекту полягає в удосконаленні знань, умінь та навичок лікарів загальної практики–сімейних лікарів та медичних сестер первинної ланки з питань імунізації дорослих та дітей.

В першому півріччі семінарами-тренінгами вже охоплено по 30 медичних працівників Обухівського і Броварського міських та районних центрів первинної медико-санітарної допомоги. З 9 жовтня 2018 р. розпочалися тренінги для медичних працівників первинної ланки м. Біла Церква та Білоцерківського району Київської області. Для кожного регіону передбачено по 4 семінари-тренінги, що відбуватимуться щовівторка в позаробочий час на базі Комунального неприбуткового підприємства Білоцерківської міської ради «Міський центр первинної медико-санітарної допомоги №1». Заняття проводяться к.мед.н., доцентом кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Т. Бухановською.

Перше заняття у м. Біла Церква було присвячено обговоренню нормативно-правової бази, що регламентує заходи з імунопрофілактики, міфам та фактам вакцинації та введенню в вакцинологію.