Google search

12 13 жовтня 2018 р. в актовому залі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (м. Київ, вул. Дорогожицька 9) відбудеться ІІ Конгрес дитячих оториноларингологів України з міжнародною участю «Актуальні питання дитячої оториноларингології» (до 100-річчя заснування Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика), який відбудеться 12 – 13 жовтня 2018 р. в  м. Київ, вул. Дорогожицька 9 (внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій у 2018 році).

Основна мета Конгресу – ознайомлення фахівців з новими тенденціями в напрямку підвищення ефективності діагностики та лікування хвороб вуха, горла та носа у дітей.

В доповідях вчених будуть висвітлені нові технології та актуальні питання діагностики і лікування захворювань  ЛОР-органів у дітей. Окремі засідання будуть присвячені висвітленню питань патології лімфаденоїдного глоткового кільця, захворюванням гортані, носа і приносових синусів, проблемам ранньої діагностики та реабілітації порушень слуху у дітей. Дана інформація буде корисною насамперед сімейним лікарям та педіатрам.

Разом з українськими фахівцями в роботі конгресу братимуть участь вчені з Польщі, Грузії.

По закінченню Конгресу буде прийнята резолюція, направлена на покращення допомоги дітям України з захворюваннями ЛОР-органів.

Разом з дитячими та дорослими отоларингологами на Конгрес запрошуються педіатри та сімейні лікарі. Очікується близько 500 учасників.

Офіційні мови Конгресу українська, російська та англійська.

Під час Конгресу працюватиме виставка фармацевтичних препаратів та медичної техніки.

Програма Конгресу переглянути в pdf