Google search

1 жовтня 2018 року відбулось чергове засідання вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету НМАПО імені П. Л. Шупика під головуванням д.фарм.н., професора Віктора Трохимчука.

Голова експертної проблемної комісії Академії «Фармацевтична хімія та фармакогнозія» – к.фарм.н., доцент Сергій Убогов доповів про ЕПК «Фармацевтична хімія та фармакогнозія». Голова експертної проблемної комісії «Соціальна медицина» – д.мед.н., професор Ніна Гойда доповіла про діяльність зазначеної експертної проблемної комісії. Зав. кафедри громадського здоров’я д.мед.н., доцент Ірина Хоменко доповіда про діяльність експертної проблемної комісії НМАПО імені П.Л. Шупика «Гігієна».

Голова комісії з наукової роботи, професор О. Івахно доповіла про співпрацю кафедр факультету з науковими установами та закладами охорони здоров’я України. Для виконання НДР та підготовки науково-педагогічних кадрів кафедри медико-профілактичного і фармацевтичного факультету співпрацюють з науковими установами та закладами охорони здоров’я України:

Кафедра факультету

Установа/заклад співпраці

Вірусології

ДУ «Київський міський лабораторний центр Держсанепідемслужби України».

ПР АТ НВК «Діапроф-Мед».

ДУ 2Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського НАМН України».

Громадського здоров’я

Відокремлений підрозділ Деснянський міжрайонний відділ (філія) лабораторних досліджень ДУ «Київський міський лабораторний центр МОЗ України».

ДУ «Національний науковий центр радіаційної медицини НАМН України».

Медичної статистики

Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охмадит».

Мікробіології, епідеміології та інфекційного контролю

ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України».

Організації і економіки фармації

Комунальне неприбуткове підприємство (КНП) «Центр первинної медико-санітарної допомоги» № 1, Голосіївського р-н м. Києва

Фармацевтичної технології і біофармації

ХМАПО: кафедра клінічної біохімії, судово- медичної токсикології та фармації;

кафедра клінічної імунології і мікробіології.

Вінницький національний технічний університет.

КП «Бориспільська ЦА № 24».

ТОВ «Аптека № 58» м. Києва.

ТОВ «Хмельницька міська перша аптека».

КП «Яготинська центральна районна аптека №20» .

Попільнянська центральна районна аптека №58.

Промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології

ПАТ ФФ «Дарниця».

Київська міська клінічна лікарня № 9.

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Подільського р-ну м. Києва.

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дарницького р-ну м. Києва.

Київська міська онкологічна лікарня аптека».

Бориспільська центральна районна лікарня.

Контролю якості і стандартизації лікарських засобів

Обласна громадська організація «Чернігівська ліга фармацевтів».

Вінницький НМУ імені М. І. Пирогова.

Фармацевтична компанія «Астрафарм».

Медицини праці, психофізіології та медичної екології

ДУ «Інститут медицини праці НАМН України».

НМУ імені О.О. Богомольця.

ДУ «Національний антарктичний науковий центр МОН України».

Київська міська клінічна лікарня №5.

МЦ «Наша родина».

Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І.І. Мечнікова.

Заст. декана к.біол.н. доцент С. Соловйов доповів про стан виконання рішень вченої ради та ректорату та стан трудової дисципліни на кафедрах факультету. Деканатом постійно контролюється стан оновлення інформації про діяльність Академії у соціальних мережах та на офіційному веб-сайті, виконання кафедрами факультету навчально-виробничого плану. Головою профбюро, доцентом М. Лелекою та заступником голови профбюро, доцентом Н. Дубовою було проведено перевірку трудової дисципліни кафедр факультету представниками профбюро про що зроблені відповідні записи у журналах відвідувань кафедр представниками деканату. На момент перевірки на кафедрах були наявні книги обліку робочого часу з особистими підписами працівників, графіки роботи постійних працівників, які працюють не на повну ставку, завірені завідувачем кафедри (трудові книжки знаходяться в Академії), графіки роботи сумісників, завірені завідувачем кафедри, журнал обліку місцевих відряджень, актуальні робочі навчальні плани. Зі сторони завідувачів кафедр скарг на невиконання трудової дисципліни не було. Прослухану інформацію взято до відома.

Голова комісії вченої ради факультету з наукової та лікувально-діагностичної роботи, професор О. Івахно доповіла про моніторинг діяльності кафедри контролю якості і стандартизації лікарських засобів від 25.09.2018. Професор О. Івахно, професор Д. Кирик, професор Г. Пишнов, висловили подяку завідувачу кафедри С. Убогову за ретельну роботу. Постановили роботу кафедри контролю якості і стандартизації лікарських засобів щодо виконання рішень вченої ради НМАПО імені П. Л. Шупика та вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету визнати задовільною.

Професор О. Івахно доповіла про моніторинг діяльності кафедри організації і економіки фармації від 26.09.2018. Професор О. Івахно, професор Д. Кирик, професор Г. Пишнов висловили подяку завідувачу кафедри М. Пономаренку за ретельну роботу. Постановили роботу кафедри організації і економіки фармації щодо виконання рішень вченої ради Академії та вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету визнати задовільною.

Заступник голови вченої ради професор Д. Кирик представив особову справу старшого викладача кафедри громадського здоров’я Ярослава Першигуба, як претендента на посаду старшого викладача кафедри громадського здоров’я та позитивне рішення кадрової комісії Академії терміном на 2 роки. Доцент І. Хоменко  наголосила, що старший викладач Я. Першигуб проводить заняття на відповідному рівні, є досвідченим фахівцем. Рекомендувала внести до списку таємного голосування кандидатуру Першигуба на посаду старшого викладача кафедри громадського здоров’я. За результатами таємного голосування: присутніх членів вченої ради факультету Першигуба Ярослава Володимировича одноголосно було обрано посаду старшого викладача кафедри громадського здоров’я НМАПО імені П.Л.Шупика.