Google search

6 липня в Офіційному будинку прийомів (місто Київ, вул. М. Грушевського, 22) відбулася урочиста частина всеукраїнського проекту «Медичний олімп України», який проходив за участі народних депутатів України, органів влади та місцевого самоврядування, громадських об’єднань тощо.

Всеукраїнський проект «Медичний олімп України» є правонаступником загальнонаціонального проекту «Флагмани сучасної медицини», який протягом шести років засвідчував повагу найрозумнішим, найдобрішим, найпрекраснішим представникам охорони здоров’я, тим, хто вміє лікувати, ладен, як ніхто інший, розуміти, співчувати і підтримувати інших. Мета заходу – вшанування кращих представників медичної галузі України.        

Проект «Флагмани сучасної медицини» розповідає про історію та сьогодення органів управління охорони здоров’я, закладів медичної галузі України та видатних особистостей медицини.

Завідувач кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П.Л. Шупика, головний лікар Київської міської клінічної лікарні №6, д.мед.н. Вадим Крижевський був відзначений двома нагородами: почесна відзнака-орден «Медична слава», орден «Гордість і слава України» за значний особистий внесок в охорону здоров’я нації, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю. Особливо було відзначено, що зроблено вагомий внесок в підготовку молодих спеціалістів та науковців, як фундамент розвитку медицини та науки України.