Google search

Шановні колеги, члени Української асоціації торакальних хірургів, лікарі усіх спеціальностей, гості та друзі. Цьогоріч українська медична спільнота відзначає дві пам’ятні дати: 10 вересня 2018 р. виповнилося 100 років від дня народження видатного українського хірурга, учениці академіка М. М. Амосова, доктора медичних наук, професора Ольги Матвіївни Авілової, а також у 2018 р. Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика святкує 100-річчя свого заснування.

З нагоди ювілею та вшановуючи пам’ять цієї Людини, Лікаря, Ученого Міністерство охорони здоров’я України та НМАПО імені П. Л. Шупика проводять урочистий симпозіум «Сучасні проблеми торакальної хірургії».

Від імені організаційного та програмного комітетів запрошуємо вас взяти участь у симпозіумі, який відбудеться 4 – 5 жовтня 2018 р. в готелі «Рамада Анкор Київ». Завдяки вашій підтримці на етапі підготовки нам вдалося сформувати цікаву та насичену програму. Ваша активна та зацікавлена участь у симпозіумі зробить жовтневі дні незабутніми моментами обміну інформацією, встановлення добрих професійних і дружніх стосунків та закладе фундамент змін на краще в житті нашої держави.

Отож, знову щиро запрошуємо вас на береги Дніпра, щоб відчути атмосферу гостинності міста та свята наукової думки.