Google search

У рамках Конгресу було проведено Спільне засідання аритмологів країн східної та центральної Європи, спільне засідання Європейського товариства з атеросклерозу, Українського товариства з атеросклерозу та Польської ліпідної асоціації, спільна сесія Української асоціації кардіологів та Cудинного дослідницького інституту легень (Великобританія).

Кардіологи, терапевти, сімейні лікарі ознайомилися з останніми досягненнями науки в лекціях провідних вчених-кардіологів з Німеччини (G. Nickenig), Іспанії (Boria Ibanez), Великобританії (S.G.Haworth, Dr. S.Gibbs), Словаччини (R. Hatala), Польщі (M. Banach, M. Chudzik, Dr. S. Darocha), Білорусі (acad. A. G. Mrochek, A. Chasnoits), Литви (J. Celutkiene).

Складні клінічні випадки були представлені в секції «Школа практикуючого лікаря»   та  «Невідкладні стани в кардіології».

Спеціально для сімейних лікарів у межах конгресу було проведено засідання «Загальна практика - сімейна медицина» для підвищення знань з кардіології для сімейних лікарів, модератором якої була завідувачка кафедри кардіології проф. М. Долженко. Багато питань були роз’яснені лікарям з нових рекомендацій ESC/ESH  з ведення хворих на артеріальну гіпертензію, порушення ритму серця, застосування нових антигіпертензивних препаратів.

Переглянути программу