Google search

Патентно-ліцензійний відділ НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує науково-педагогічних працівників академії та аспірантів до співпраці. Приходьте і ми допоможемо вам оформити матеріали заявки для отримання патенту на винахід (корисну модель).

Важливо! Доводимо до відома співробітників, аспірантів, кафедри яких знаходяться в інших медичних закладах, подаючи заявки на патент сумісно з співробітниками даних установ, обов’язково у графі власник вказувати не лише даний медичний заклад, де знаходиться кафедра, а і співвласником вказувати НМАПО імені П.Л. Шупика. Копію заявки (патенту) в електронному вигляді надсилати до патентно-ліцензійного відділу академії імені П.Л. Шупика для реєстрації.

Всі заявники, що подали 2 (чи більше 2-х) заявки від НМАПО імені П.Л. Шупика і отримали патенти на них, будуть наприкінці року премійовані.

Всі збори за дії, пов'язані з охороною прав на об'єкти інтелектуальної власності оплачуються академією.

Увага! Шановні відповідальні за наукову роботу на кафедрах, що розробляють НДР за бюджетним фінансуванням. Останні терміни подачі заявок для цих кафедр 29 вересня. Такі терміни визначені для вчасного використання бюджетних коштів.

Правила написання матеріалів заявки та зразок можна подивитись в Методичних рекомендаціях.

Матеріали заявок на винаходи (корисні моделі) можна надсилати на електронну адресу відділу : [email protected].