Google search

3 - 4 липня 2018 року у НМАПО імені П.Л. Шупика відбулась нова цікава подія: на базі Центру симуляційних методів навчання пройшов перший  Україно-Канадський навчально-практичний семінар для викладачів медичних закладів вищої освіти і тренерів симуляційних центрів «Від симуляційного навчання в медицині до досконалості в охороні здоров’я в Україні» за участю викладачів Академії, викладачів-інструкторів Центру та професора Всесолода Перельманома (Торонто, Канада), як головного спікера.

Професор Перельман є одним з провідних спеціалістів із невідкладної медицини та симуляційного навчання в медицині Північної Америки, він директор SimSinai Centre of Mount Sinai Hospital (Toronto), інструктор по навчанню BLS та ACLS Canada Heart and Stroke Foundation, професор кафедри сімейної медицини та громадського здоров’я Торонтського університету, а також провідний фахівець центру невідкладних станів імені Шварца-Рейсмана госпіталя Mount Sinai (Торонто, Канада).

Програма тренінгу передбачала навчання викладачів та тренерів наданню BLS у дорослих та дітей по стандартам Canada Heart and Stroke Foundation і особливостям викладання в умовах симуляційного центру.
      


  


Всі учасники навчально-практичного семінару отримали сертифікати провайдерів BLS від Canada Heart and Stroke Foundation.

Проведений навчально-практичний семінар залишив дуже приємні враження в усіх його учасників та сподівання на подальшу співпрацю.

Особлива подяка у допомозі організації та проведенні тренінгу партнеру ЦЕСИМЕН, компанії «Оніка», а саме її директору Анатолію Колеснікову та працівникам.