Google search

ВІТЮК Алла Дмитрівна — доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології.

В 2001 р. закінчила Буковинську держану медичну академію (нині — Буковинський медичний державний університет в м. Чернівці). Інтернатуру  проходила в Тернопільській державній медичній академії імені І. Я. Горбачевського (2001-2003). Працювала лікарем акушером-гінекологом та завідуючою відділення переливання крові в Заліщицькій ЦРКЛ Тернопільської області. Закінчила заочну аспірантуру на кафедрі акушерства та гінекології №1 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика. З 2009 р. працювала асистент кафедри акушерства та гінекології №1 НМАПО імені П. Л. Шупика.

За безпосередньої участі створено перший в Україні тренінговий центр «Ендофорс», що функціонує на базі універсальної клініки «Оберіг» та в своєму активі має більш ніш 800 активних відвідувачів даного сайту тільки з фаху “Акушерство та гінекологія”.

У 2008 захистила кандидатську дисертацію зі спеціальності “Акушерство та гінекологія” на тему: «Підвищення ефективності допоміжних репродуктивних технологій у жінок із безпліддям при дисфункції щитоподібної залози», продовжую виконання докторської дисертації на тему: «Синдром гіперстимуляції яєчників: прогнозування, діагностика та оптимізація лікування».

Автор понад 40 наукових праць, в тому числі автор і співавтор 1 підручника, 1 навчально-методичних посібника, 7 інформаційних листів та 4 патентів на корисну модель.

Щорічно приймаю участь у фахових конференціях, симпозіумах та майстер класах участь в якості експерта, спікера та учасника з напрямку ендоскопічна гінекологія та допоміжні репродуктивні технології.

Життєве кредо: «Не важливо, скільки праці ми вкладаємо, важливо те, - з якою любов’ю ми її віддаємо».