Google search

 
 

08.02.2023 відбулось чергове засідання вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Проводив засідання голова вченої ради, чл.-кор. НАМН України, професор Олександр Толстанов, який на початку представив вченій раді в.о. ректора д. мед. н., професора, академіка НАМН України В’ячеслава Камінського.

 

За першим питанням порядку денного вчена рада заслухала доповідь чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка, першого проректора, про виконання навчально-виробничого плану університету в 2022 році та визначила завдання з провадження освітньої діяльності за різними ступенями вищої освіти та ліцензованими спеціальностями на 2023 рік.

Надалі учений секретар, доцент Тетяна Бухановська, представила кандидатів від університету для призначення стипендії Кабінету Міністрів України за видатні заслуги в сфері вищої освіти д. мед. н., професора Івана Зозулю та д.мед.н., професора Людмилу Чернишову, яких вчена рада підтримала одноголосно. А також були розглянуті кандидатури від закладу до складу претендентів на здобуття Національної премії України імені Бориса Патона 2023 року в галузі науки і техніки д.мед.н., професора Лідії Калюжної та д.мед.н., професора Ігоря Свистунова, яких було підтримано шляхом проведення таємного голосування.

Професор Вікторія Горачук, проректор з науково-педагогічної роботи, проінформувала присутніх про результати моніторингу виконання рішень вченої ради у 2022 році та окреслила завдання з удосконалення організації роботи вченої ради на 2023 рік.

Вчена рада затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів ступеня доктора філософії, утворення разових спеціалізованих вчених рад та розглянула стан виконання дисертацій за результатами моніторингу з прийняттям відповідних рішень.

Розглядаючи питання «Різне», професор Наталія Савичук, проректор з наукової роботи, представила зведений план науково-дослідних робіт університету та внутрішній реєстр проведення наукових форумів у 2023 році. Вчена рада затвердила теми науково-дослідних робіт кафедр, локальні нормативні акти Університету, рекомендувала до видання рукописи періодичних наукових видань.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика заплановано на 15 березня 2023 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 58% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також