Google search

Відкрився XII Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Він працюватиме до 27 травня.

Відтепер захід буде проходити у сучасному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», що знаходиться у Київській області, у селі Березівка по вулиці Амстердамська, 1.

Медфорум проводиться за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Міністерства охорони здоров’я України, Київської міської державної адміністрації.

Організатори: Національна академія медичних наук України, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, Група компаній LMT.

Посол форуму: член Наглядової ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика Іван Сорока.

На відкритті форуму виступили високоповажні гості. Так, Іван Сорока відзначив, що захід надає можливість для створення та обговорення українською медичною спільнотою єдиної дієвої наукової стратегії охорони здоров'я. Він запросив до виступу заступницю міністра охорони здоров'я Ірину Микичак. Вона, у свою чергу, привітала присутніх із подією від імені міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, озвучивши його звернення до учасників події. Міністр назвав форум переможцем у протистоянні з пандемією Covid-19, і зазначив, що знає, скільки зусиль довелося докласти організаторам, аби захід не лише відбувся, але й трансформувався в новий формат.

Проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи НУОЗ України імені П. Л. Шупика професор Раїса Моісеєнко звернула увагу на той факт, що форум є традиційним для Університету, який є одним з його організаторів. І захід — справжня спайка між промисловістю, наукою та лікарями. «Це інновації, які можна побачити і про які почути. Це науковий форум, який виходить з виставки та йде у безперервний професійний розвиток, в науку. Тому для нас є дуже важливим, що ми тут збираємося та приїздять різні регіони.

Є новий подих, є впевненість у майбутньому нашої української медицини!

 

Форум включає наукову програму та спеціалізовані виставки, де можна обмінятись досвідом та підвищити кваліфікацію; ознайомитися з новинками медичного та лабораторного обладнання, протестувати та побачити особливості його практичного застосування у роботі.

У межах заходу відбудуться:

- Міжнародний медичний форум

- Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров`я»

- Міжнародний медичний Конгрес

- Міжнародний конгрес з лабораторної медицини

- Міжнародна виставка медичного та оздоровчого туризму, SPA&Wellness

Healthcare Travel Expo

Зокрема на Х ювілейному Міжнародному медичному Конгресі «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України» обговорюватимуться інноваційні розробки для профілактики, діагностики та лікування, що найближчим часом посядуть гідне місце у вітчизняній медичній практиці. Основними напрямами конгресу є: організація і управління охороною здоров'я, приватна медицина, радіологія, сімейна медицина, терапія, кардіологія, неврологія, медицина невідкладних станів та медицина катастроф, хірургія, травматологія та ортопедія, фізична терапія та медична реабілітація, онкологія, акушерство і гінекологія, фармація та багато інших.

Серед відвідувачів форуму зустрічаємо представників органів влади, керівників закладів охорони здоров`я всіх форм власності, директорів та їхніх заступників, завідуючих лабораторій, учених і лікарів різних спеціальностей, розробників нових технологій та IT-програм, виробників та постачальників медичного та лабораторного обладнання, інструментарію, товарів медичного призначення, фармацевтичної продукції для медичних закладів.

Експозиція учасників Медичного форуму представлена провідними компаніями ринку охорони здоров'я України та зарубіжжя.

Працюють освітні школи й майстер-класи.

Стежте за перебігом заходу на сторінці Медфоруму у Facebook: https://www.facebook.com/InternationalMedForum/.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також