Проректор з науково-педагогічної роботи
та міжнародного співробітництва

Доктор філософії, доцент,
представник України в комітеті відповідальному за
моніторинг та виконання Рамкової програми ЄС з
досліджень та інновацій «Горизонт Європа»

тел. (044) 205-48-16
[email protected] 

Доктор філософії, доцент

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва. Представник України в комітеті відповідальному за моніторинг та виконання Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа» (відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 17.01.2024 №53), а також є членом експертної Науково-технічної ради Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника, членом експертної Міжгалузевої Асоціації України та заступником Голови Громадської ради Міненерго з питань міжнародної діяльності та інвестицій.

Професійна діяльність. Протягом 16 років працював в якості керівника середньої та вищої ланки менеджменту в міжнародних корпораціях, 6 років займав керівні посади в сфері міжнародної діяльності в центральних органах виконавчої влади України, понад 7 років очолював проєктну, міжнародну діяльність та процеси інтернаціоналізації в закладах вищої освіти. Два роки досвіду в якості старшого юрисконсульта-експерта Проєкту A4U «Підтримка імплементації Угоди про асоціацію Україна-ЄС».

Проєктна діяльність. Розробник та координатор низки проєктів в рамках Програм Британської Ради «Creative Spark: Higher Educational Enterprise» (2018-2023) та «Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України» (2017-2018). Пройшов стажування і підвищення кваліфікації у Шеффілд Халлам Університеті та Саутгемптоському Університеті (Велика Британія), Навчально-науковому інституті права та сучасних технологій КНУТД.

Автор та співавтор понад 50 публікацій наукового та навчально-методичного спрямування, з-поміж яких статті у наукових фахових і міжнародних виданнях, що реферуються наукометричними базами, у тому числі Scopus.

Науковий напрям: інтернаціоналізація вищої освіти та науки, інтегровані системи управління якістю на фармацевтичному виробництві, цивільна безпека, охорона навколишнього середовища та ефективне використання ресурсів, клієнтоорієнтований сервіс.