Про проведення циклу тематичного удосконалення «Від синдрому до діагнозу. Практичні алгоритми»

В умовах карантину реєстрація та зарахування слухачів на цикл проводиться у дистанційному режимі.

Куратор циклу: доцент кафедри Горячева І.П. [email protected]

Робочий план циклу

Порядок оформлення слухачів на цикл:

1. Надати в електронному вигляді документи для реєстрації:

  • путівка з печаткою (!) лікувального закладу (для бюджетних слухачів);
  • копія диплому про вищу освіту;
  • копія свідоцтва про шлюб у випадку зміни прізвища.

При необхідності замовлення путівки (для бюджетних слухачів): надіслати за вказаною адресою ([email protected]) клопотання із місця роботи.

2. Всі вищезазначені документи необхідно сканувати та переслати скановану копію ел.поштою на адресу кафедри [email protected] та куратору циклу [email protected]. Можливо передати фото документів у VIBER або ТELEGRAM (м/т. 067-209-15-44). В листі обов’язково вказати контактні дані (ПІП, еl-адресу) та мобільний телефон слухача. Перевірити візуальну якість переданої інформації.

3. У відповідь отримати дзвінок, повідомлення або електронний лист на ел.пошту від куратора з підтвердженням, що документи прийняті. Виконати подальші рекомендації для ефективного завершення реєстрації та технічної організації дистанційного навчання слухача.

По завершенні протиепідемічних заходів оригінал путівки та копії документів привезти на кафедру або переслати на адресу: Київ, Нова Пошта від.№284, Конєва 9. Для Горячевої Ірини Павлівни, моб/тел 0672091544.

4. Навчання на циклі ТУ проводиться дистанційно в онлайн режимі на онлайн платформі ZOOM. Що потрібно зробити слухачу:

  • Знайти в пошуку Google посилання на ZOOM.
  • Обрати безкоштовну реєстрацію, увійти в програму та виконати покрокові інструкції. Також можна скачати програму ZOOM на планшет або смартфон.
  • Після отримання на електронну пошту повідомлення від куратора циклу запрошення, у вказаний час перейти за посиланням і приєднатись до групи слухачів.

Приклад: ви отримали на електронну пошту повідомлення: «Подключитесь к конференции Zoom» https://zoom.us/j/695215850?pwd=NnlLUXNqczRlODBuc1NteEMzRm1tUT09

Вам слід в призначений час натиснути на отримане посилання https://zoom.us/j/695215850?pwd=NnlLUXNqczRlODBuc1NteEMzRm1tUT09 і приєднатися до групи слухачів.